groente uit de oven!
dit is een bijgerecht voor 4 personen. 10 minuten bereiding en 30 minuten wachten.
wat heb je nodig
600 gr regenboogwinterpeen mix (schaal, koelvers)1.5 eetlepel hazelnootolie
1.5 eetlepel keukenstroop ( pot 500 gr, de zeeuwse boerin)
1.5 TL ras el hanout
0.5 TL zout
keukengerei:
bakpapier
bakplaat
bereiden
verwarm de oven voor op 200 gradenschraap de wortels, verwijder het groen en halveer de wortels in lengte
meng dan de olie met de stroop, ras el hanout en zout. meng de wortels erdoor.
verdeel de wortels over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Rooster ze in circa 30 minuten gaar in het midden van de oven.
voedingswaarde
per 1 persoons portie- energie 100 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 13 g
-
vet 4 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 150 mg
- vezels 4 g
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
bedankt voor je reactie!