woensdag 18 juni 2014

Hoe laat je je ogen groter lijken?

hee!

Heb jij ook het probleem met kleine ogen? Lijkt het soms alsof je slaapt? Ik heb dit namelijk wel en ik vind het soms heel vervelend. Kleine ogen kunnen heel mooi zijn, maar sommigen hebben toch liever grotere ogen. Je kunt ze natuurlijk niet echt groter maken, maar met een beetje hulp kan het wel net lijken alsof ze groter zijn. Ik draag zelf geen makeup, maar ik maak dit soort artiekelen toch aangezien het praktisch kan zijn voor anderen. Here we go!



Met de juiste oogmake up kan je veel veranderen. Op de juiste manier je wenkbrauwen epileren, oogschaduw, mascara en eyeliner aanbrengen, je wimpers krullen en eventueel valse wimpers zetten kan veel doen. Met deze tips om je ogen groter te laten lijken worden je ogen groter, mooier en sprekender.

stap 1: alles wat je nodig hebt:

  • Epileerpincet
  • wimperkrultang
  • mascara
  • valse wimpers
  • donkere eyeliner
  • wit eyeliner potlood
  • highlight oogschaduw
  • donkerdere kleur oogschaduw
stap 2: meer ruimte rond je ogen:
Je wenkbrauwen moeten zuiver geepileerd en strak zijn. Als je ze lichtjes dunner maakt krijg je een iets groter ooglid en valt er meer licht op de ogen. Als je eigenwijze wenkbrauwen hebt en ze springen alle kanten op, borstel je ze glad met een oude tandenborstel met een klein beetje (let op, klein beetje) haarlak erop!

stap 3: oogschaduw aanbrengen:
Breng een lichte kleur oogschaduw over het hele ooglid om de ogen op te lichten. Breng een tweede laag met een iets donkerdere kleur aan van de wimperlijn tot de oogplooi . Kies een vrij zachte en neutrale oogschaduw kleur . Een donkere of felle oogschaduw kleur kan overheersend zijn en je ogen tonen kleiner.

Als je diepliggende ogen hebt kan je ze naar voor doen komen door een ietwat donkerdere oogschaduw aan te brengen in de oogplooi en het te vervagen met de lichtere kleur.

stap 4: vergroten met eyeliner:
 Gebruik een donkere kleur eyeliner op de bovenste wimperrand . Vervaag het met je vinger of een wattestaafje om de ooglijn minder hard te maken

Als je wil kan je ook een lijntje trekken boven de onderste wimperlijn met een wit eyeliner potlood. Hierdoor tonen de ogen groter.

stap 5: krul je wimpers:
 Maak je ogen groter door je wimpers te krullen aan de basis, in het midden en naar het einde toe om een sterke gelijkmatige krul te krijgen.

stap 6: mascara aanbrengen:
 Breng enkele lagen mascara aan. Gebruik geen verdikkende of verlengende mascara. De vloeistof is veel dikker en kan de ogen er zwaar doen uitzien.

Concentreer de mascara vooral van het midden naar de buitenste ooghoek toe. Als je diepliggende ogen hebt gebruik je het over de hele wimpers.

stap 7: valse wimpers aanbrengen:
 Als je de ogen echt groter wil maken kan je proberen valse wimpers aan te brengen. Het is niet geschikt voor iedereen , maar ze kunnen er vrij natuurlijk uitzien.

Dit was het alweer! Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad. Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeert. Dus als je het geprobeert heb, laat misschien even weten of het echt werkt allemaal!

xoxoxo mel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

bedankt voor je reactie!