zaterdag 21 juni 2014

Skater skirts!

hee!
Skaterskirts zie je tegenwoordig weer heel vaak op de catwalk verschijnen, ook veel celebs dragen ze. Maar hoe moet je skaterskirts nou eigenlijk combineren?

Skaterskirts is een rok die wijd uitloopt naar onderen. Veel mensen ervaren het lastig om ze te combineren, dus ik ga jullie vertellen hoe het leuk staat voor winter en zomer!



de vrouwlijke look:
Aangezien ik zelf niet girly girl ben, ga ik het toch doen.
Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat voor skater skirt je hebt. Je kunt een bloemetjes print hebben, maar ook gewoon een witte, grijze of zwarte. Een neutrale kleur dus.
Als je een bloemetjes print rok hebt zou ik het persoonlijk niet te druk maken. het shirtje dat je erboven doet dus een neutrale kleur, klein printje of tekst erop kan natuurlijk altijd, maar niet print op print doen. (Als je het zelf wel echt mooi vind dan moet je gewoon doen wat jij wil, maar dit is een advies!) je kunt als je een beetje zelfverzekerd bent een strak shirtje erop aan doen, het slankt lekker af doordat de taille van een skaterskirt high waisted is. Hierdoor zie je als je een buikje hebt, je buik niet want die zit onder de rok, en natuurlijk als je gewoon super slank bent staat ie ook heel mooi. Je hoeft dus niet mega dun te zijn om een skaterskirt te kunnen dragen! Dit is bijvoorbeeld hoe je het kan dragen met een strak shirtje:


nou is deze natuurlijk wel erg bloot, maar het gaat erom dat het lijfje strak is.
je kunt er ook gewoon een shirtje instoppen, of een leuke blouse. Kijk maar!


  
En een crop top kan natuurlijk ook!


Je ziet hier ook dat ze eigenlijk allemaal neutrale rokjes hebben, maar op de roze doen ze een mooi wit blousje zodat het rust geeft. Heb je een blauw rokje, dan staat zwart heel leuk of als je het heel kleurrijk wilt roze erop, licht roze. Een zwart rokje kan natuurlijk met alles wel, net als wit. Je kunt er blauw, roze, paars op doen of een leuke print.

Als je het meer vrouwlijk wilt dragen, staan sleehakken heel leuk onder een skaterskirt. Gewone hakken natuurlijk ook.


 

De stoere look!
Ik ga zelf liever voor de meer stoerdere look van de skater skirts.
Ik vind dan persoonlijk een zwarte rok het leukste of een leather look skirt. dan krijg je meer het biker effect. Mijn persoonlijke look is met een Skull shirt erop, die erin stoppen, en creepers of combat boots eronder.
Je hoeft natuurlijk geen Skull shirt erop te hebbe, een shirt met een stoere tekst of zoiets kan ook, wat ook heel leuk is om over het shirt nog een biker jacket heen te doen of een ander soort jasje.


Die hoge sokken kun je er bij doen, ik vind het dan persoonlijk wel meer op een schooluniform lijken.
Hier heb je bijvoorbeeld een leather look


Zoals ik al zij qua schoenen combat boots of creepers. ( gewoon vans of all stars kan natuurlijk ook voor een stoere look!)
Dit model heeft combat boots aan


En dit model creepers


Het zijn lage schoenen. raak niet in de war met die sokken, dat hoort er niet bij.

en gewoon met all stars en vans



   

Je kunt deze skirts ook dragen als je klein bent, je moet alleen zorgen dat ze dan niet te lang zijn. Zelfde geld voor hele lange mensen, zorg dat ze niet te kort zijn.

In de winter kun je ze gewoon het zelfde dragen, misschien met wat meer winterkleuren, en natuurlijk een leuke legging of panty eronder!

Dit was het alweer! Ik hoop dat het een beetje intressant was en duidelijk uitgelegt.

Vragen? Vul dan het contact formulier in onder aan de pagina!

xoxoxox mel



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

bedankt voor je reactie!